Hooroplossing voor iedereen bij Oor en Hoor in Heemskerk

Uw gehoor is uniek, ook gehoorverlies en gehoorproblemen verschillen per persoon. De gediplomeerde audiciens van Oor en Hoor in Heemskerk begrijpen dat als geen ander. Met een zeer breed assortiment aan hoortoestellen, gehoorbeschermers en accessoires van de beste hoormerken bieden onze audiciens altijd een passende hooroplossing op maat.

Bij gehoorverlies

Oor en Hoor, de zelfstandige audicien uit Heemskerk, is het adres wanneer u problemen ervaart met uw gehoor. Door middel van geavanceerd meetapparatuur brengen we uw gehoorverlies in kaart, adviseren we een passend gehoorapparaat én stellen deze vakkundig af op basis van uw klachten en behoeften. Daarnaast kunt u ook voor aanvullende hulpmiddelen bij ons terecht, bijvoorbeeld weksystemen op basis van licht of trilling en geluidsversterkers voor de radio en tv. In de winkel van Oor en Hoor beschikken we tevens over batterijen en reinigingsproducten speciaal geschikt voor uw hoortoestel.

Gehoorbescherming en oordoppen

Voorkomen is beter dan genezen, daarom raden de audiciens van Oor en Hoor in Heemskerk aan om goede gehoorbescherming te dragen. Wanneer uw gehoor regelmatig wordt blootgesteld aan harde muziek of lawaai, is het slim om uw oren goed af te schermen. Ook kunnen we oordoppen op maat maken, bijvoorbeeld slaapdoppen of oordopjes voor tijdens het zwemmen. De oordoppen op maat bieden optimaal comfort en een extra bescherming van de gehoorgang.

Voor een hooroplossing op maat, van hoortoestel tot gehoorbescherming, bezoekt u Oor en Hoor, de zelfstandige audicien in Heemskerk! Kom gerust langs voor meer informatie of advies.