Vergoeding van uw gehoorapparaat bij Oor en Hoor in Heemskerk

Een hoortoestel zit in de basisverzekering van iedere zorgverzekeraar. Het bedrag dat u vergoed krijgt verschilt wel per zorgverzekering. Wel is vastgesteld dat u 75% vergoed krijgt van een bepaald categoriebedrag. Iedere verzekeraar houdt hiervoor een ander categoriebedrag aan. Wanneer u aanvullend verzekerd bent, is het vaak mogelijk een groot deel van de kosten van het gehoorapparaat en bijbehorende hulpmiddelen te declareren.

Triage audicien

Oor en Hoor in Heemskerk beschikt over een Triage certificaat. Doordat Triage audiciens extra opleidingen volgen en er aanvullende aanpassingen zijn gedaan aan de technische inrichting van onze winkel mogen we dit certificaat dragen. Bijkomend voordeel is dat deze extra stap door zorgverzekeraars wordt herkend, met als resultaat dat u bij ons direct geholpen kunt worden zonder dat u naar het Audiologisch Centrum hoeft. De zorgverzekeraar zal dan alsnog de vergoeding uitkeren!

Of u recht heeft op vergoeding en welk bedrag er vergoed wordt, verschilt per zorgverzekeraar en verzekeringspolis. Voor uitleg en informatie over declaraties van uw gehoorapparaat of hooroplossing kunt u altijd even langskomen in onze winkel in Heemskerk.

Scroll naar boven